Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Όταν έχεις χρήματα...

...βγάζεις και βιβλίο! Και δε θα του κάνω τη χάρη του τάδε τηλεπαρουσιαστή (γιατί απαξιώ να τον ονοματίσω κιόλας τον κο "όμορφος κόσμος το πρωί") να χαλάσω πολλή φαιά ουσία για να φτιάξω ένα κορυφαίο αποδοκιμαστικό λόγο απέναντί του, απλά αναρωτιέμαι τι σκατά πηγαίνει στραβά σε τούτον τον κόσμο και πάντα οι ακατάλληλοι άνθρωποι βρίσκονται σε ανεπίτρεπτες γι' αυτούς θέσεις; Και λέει ότι μιλάει για τις φοβίες του, εχεστήκαμεν λέω εγώ και σκορδοκαΐλα μας! Έλεος δηλαδή! Και υπάρχουν άνθρωποι - πραγματικοί συγγραφείς - που παρακαλάνε να τους διαβάσουν μόνο και τρώνε πόρτα! Και αυτός ο άνθρωπος θα  πάρει κι άλλο αμαξάκι από αυτή την ιστορία, και δύο εξοχικά και κοστουμάκια armani, και σήμερα κάπου διάβασα στο διαδίκτυο ότι τον προσφωνούν και συγγραφέα - τηλεπαρουσιαστή! Και άλλους πολλούς μπορώ να θυμηθώ τώρα δα που χρησιμοποίησαν τη διασημότητά τους για να γράψουν βιβλία, όχι επειδή είχαν και κάτι να πουν, αλλά για μια αρπαχτή, να βγάλουν τα άπλυτα της οικογένειας στη φόρα, τα δικά τους άπλυτα, τα πάθη τους κλπ. Προφανώς αυτό το πράγμα δεν είναι λογοτεχνία, αλλά πλέον είναι εξοντωτικό να βλέπεις την εκμετάλλευση των πάντων. Ε όχι και βιβλίο, τουλάχιστον όχι τέτοιο βιβλίο. Ας έγραφες κάτι άλλο ανθρωπάκο που έχεις μανία να τραβάς την προσοχή, ας έγραφες παιδικές ιστορίες, ας έγραφες μιαν άλλη ιστορία, όχι όμως τα απομνημονεύματά σου, δεν είσαι και ο Μακρυγιάννης. 

8 σχόλια:

 1. Αγανάκτησες Κατερίνα; Εγώ έχω βρίσει τόσο πολύ από την ώρα που το είδα, δε φαντάζεσαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. filoteo on fire :) Με τα δίκια σου βέβαια

  Κι αν σκεφτείς ότι υπάρχει κόσμος που ψάχνει για μια ρημάδα απλή δουλίτσα (καλή ώρα εγώ) σου ανεβαίνει κι' άλλο το αίμα στο κεφάλι. Βέβαια δε μου φταίει σε κάτι ο συγκεκριμένος αλλά τελευταία όλα (αυτά τα υπερβολικά) με τσατίζουν αφάνταστα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εμένα μου φταίει ο συγκεκριμένος και ο κάθε συγκεκριμένος! Επιτέλους να γίνει ανάληψη ευθυνών από αυτούς που πρέπει! Από το μικρό ζώον στο πιο μεγάλο! On fire δε λες τίποτα!
  υγ. για τη δουλειά καλή τύχη εύχομαι και ο θεός να βάλει το χέρι του :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά καλύτερα να μην ασχολείσαι καν,
  αξία του δίνεις !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έχεις δίκιο, αλλά κουράστηκα να απαξιώνω τέτοιες τακτικές. Ο συγκεκριμένος δε με απασχολεί θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε του ίδιου χώρου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Που και να πέσει στα χέρια σου το τρομερό λογοτέχνημα, πρώην κυρίας παλιού μπασκετμπολίστα και προπονητή, η οποία χρησιμοποεί διάφορα επώνυμα και ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι επαγγέλεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. χαχαχχα! Καλύτερα να μην το μάθω! Στα χέρια μου δε νομίζω να πέσει ποτέ! Τελικά έχουν πολλοί άνθρωποι ταλέντο στο γράψιμο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή